Länge sen ... !

Tja!
Länge sedan jag blogga. Har inte orkat eller haft tid. Men nu så bloggar jag! Haha.
Mycket har hänt faktiskt. Ex. one directions nya album har kommit ut! Take me home".
Så kääär i låtarna. Lyssnar på dem nu faktiskt. 
Idag så ska jag ha min första inomhusträning! Ska bli super , och jag är sjukt taggad. Nya inomhusfotbolls skor också! Jag borde vara orolig om att få skavsår, men jag får aldrig det så, hah! Igår var jag med Filippa, Nicole, Sofi, Hanna och Paula! Sofi fotade oss och Filippa stylade oss! Båda är grymma på sin sak. Mina första bilder blev inte så bra, fick inte till det , tycker jag. Men dem andra bilderna som Sofi inte har fixat än tror jag är bättre. Jag är i alla fall bäst i svartvit så jag får väl hoppas på att någon är bra!
PUSS PUSS. 
 

X-factor live idag !

Hej!
Idag ska jag se på x-factor. Alltså, jag ska vara där! Ska bli sjukt kul, jag och Nicole har allt under kontroll...! Haha. Jag har prov idag också. Matte (andra delen) den svåra delen... Men det ska nog gå bra , hoppas jag.. Aja pusspuss, FREDAG IDAG!


Träningen igår = bäst

Hej!
Träningen igår var jätte rolig. Vi hade först lite , eller ja, mycket, passnings övningar och sen så en skottövning. Efter det hade vi match. Det var typ nästan 97:orna mot 98:orna , det ända skillnaden var att det var en 98a i 97 laget. Men iaf , igår kände jag mig väldigt på dribblingshumör, vilket jag aldrig är på. Så det var roligt, faktiskt! Och så ramla jag flera gånger också .. Mindre roligt! Det var sjukt halt eftersom det var frost på konstgräset! Varje gång man skulle ta en boll (som rullar väldigt fort) som höll på att gå ut , så höll man på att ramla. Någon gång "vurpa" jag, någon gång så ramla jag typ övermålvakten, och någon gång så ramla jag bara, haha. Men det var en rolig träning. Jag älskar när man spelar fotboll då bollen rullar fort! Som ex. efter det regnat , då rullar den sjukt fort! Jag gillar det, mer det tempot jag vill ha! Ni kanske inte förstår man ja...
Hejdå!!


1D KÄRLEK

Jag har biljetter till 1D första konsert i Sverige! Dör !! Är så sjukt lycklig!! Har inte dem bästa platserna men man ser bra och allt! Själva känslan, alla direktioners, sjunger och skriker och ser sina idoler samtidigt, kommer bli så grymt. Längtar !!


RSS 2.0