YOO

Tjena!
Idag känner jag mig lite duktig faktiskt.
Det började med att jag gick upp ur sängen , bytte om och fixa mig. Sen så började jag med att ta ut ALLA kläder ur min garderob! Efter det så stoppade jag in alla kläder, vikta och fina , i ex. linnen , tjocktröjor + tröjor, t-shirts, tränings kläder osv.
Det blev SUPER FINT , sen så bädda jag min säng och sedan gick jag till Sofi.
Vi gick till bussen och träffa på underbara Sandra på vägen ! 
Jag kanske ska kolla på film med henne och Sofi ikväll , om jag orkar.
Har fått så ont i huvudet.
 
Vi gick till bussen och hoppa på och där satt ijustwanttobecool gruppen och dem skulle typ göra en film.
Sofi tyckte det var jätte pinsamt eftersom hon precis hade frågat två dagar tidigare om hon fick ta ett foto med en kille i den "gruppen" med Paula. Hahahaha ÖDET måste jag säga. Undrar om han kände igen Sofi eller inte. Han borde ha gjort det eftersom det var två dagar tidigare och att hon faktiskt frågade om hon fick ta ett foto med han, tror ju inte att det händer så jätte ofta att folk frågar om dem får ta foto med han, haha.
 
När vi kom fram gick vi direkt till Hollister om jag minns rätt. Jag blev seriöst kär i ett par byxor och en tröja där !
F.Ö.R.Ä.L.S.K.A.D. 
Nej, men det var jätte snyggt. Men tyvärr super dyrt. Båda klädesplaggen kostade över 400 kr.....
Blääääääääää.
Jag köpte ingen av dem och köpte en annan snygg och billig tröja!
B.E.H.Ä.R.S.K.A.D  T.J.E.J.
 
Efter det köpte jag 4-packs strumpor, väldigt duktigt! Sen så köpte jag en bh, FYND!!
Ta två, betala för 1,  och den jag köpte kosta 50 kr och Sofi köpte en likadan och vi köpte dem tillsammans så vi bara betalade 25 kr var! FYND kan jag bara säga! 25 kr för en snygg bh! Mitt bästa fynd jag någonsin köpt! Innan så kostade den typ 125 kr eller något sånt, den var på rea!
 
Sen så gick jag och Sofi till Bikbok och Sofi såg världens snyggaste tjock tröja som hon jätte gärna ville ha men den var lite förstor och det fanns bara small kvar och den kosta över 400 kr så hon la ifrån sig den. Jag tänkte köpa ett par byxor, svarta, för 250 kr eftersom det var halva priset, men jag ville inte för att jag är fortfarande lite fast i byxorna från Hollister.
 
Sen så kom mamma och pappa och hämtade upp mig och Sofi. När vi kom hem kollade vi på fortsättningen av matchen Brasilien - Mexico och Mexico vann med 2-1, OS- GULD ! 
Jag tror att det var Mexicos första OS-guld för det här året , mycket trevligt.
 
Puss och kram på er alla.
Ha en fortsätt bra kväll !
 
My looooove! 
HOLLISTER.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0