LOVE MY LIFE.

Tjenare! 
Jag hade match idag, i regnet. 
Så bäst, VI ÄR BÄST!
Jag verkligen ÄLSKAR er , ni är så grymma , bäst, underbara och talangfylla människor, vet inte vad jag skulle göra utan er! Matchen idag var bäst. 6-1 och vi ägde ut dem totalt!! 
Jag måste bara skriva att vi spelade lite som Barca, haha, vi bara passa runt, sköt, MÅÅÅÅL! Härligt var det.
Har inte varit så lycklig på as länge. Och när jag gjorde mål sista minuten , wow, så skön känsla ! 
Jag gjorde en av mina drömmål! Jag var forward, jag tror att det var Lovisa som sköt upp bollen , Sofia såg att jag var på väg mot bollen så hon tog den inte, jag sprang så snabbt jag kunde och såg att målvakten var väldigt nära på att ta den så jag sprang ännu snabbare. Jag hade sett att flera gånger innan hade flera i mitt lag vara nära på att ta bollen medans deras målvakt var framför dem på väg mot bollen , och alltid så hoppades vi på att målvakten inte skulle få tag på bollen, men jag visste att deras målvakt var asgrym så jag kom på en plan! Jag sprang mot bollen, passade den förbi målvakten , hoppade över den slängande målvakten och sprang mot bollen och passade in den i mål! TJOOHOOOO! 
Jag hade sett Lotta Schelin göra sånt mål i vm och då bestämde jag mig för att göra ett sånt mål någon gång.
Så jag är super glad, blev ju aldrig trött, bara sprang och sprang, världens skönaste känsla! Kände mig frisk och kry där jag stod i regnet, haha. 
 
 
Ungefär så gjorde jag mitt mål, nästan exakt, hon sprang till vänster om målvakten och jag sprang till vänster. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0